28 Aug 2016
Författare: Redaktör

Välkommen hem till Jenny

Namn: Jenny 
Kangärde
Bor: I en 3:a på 87 kvm i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm tillsammans med sin 2-årige dotter Cornelia
Gör: Fastighetsmäklare
Favoritdrycka i sommar: Rosévin
Favoritsemesterort: Sydafrika och där framförallt Kapstaden

Hej Jenny! Vad roligt att vi får hälsa på dig. Berätta lite mer om huset du bor i. När byggdes det? Vem var byggherren och finns det någon speciell arkitekt bakom?
Huset som jag bor i färdigställdes 2014 och jag flyttade in i maj samma år. NCC var byggherren och arkitekterna bakom heterSödergruppen.

Var bodde du innan?
Innan vi flyttade till Norra Djurgården bodde vi i en lägenhet från 1938 i Gamla Råsunda, Solna.

Hur var det att flytta in i något helt nytt?
Det var otroligt skönt. Vi hade totalrenoverad den förra lägenheten så det var skönt att bara kunna flytta in utan att behöva göra någonting.

Vad är skillnaden mot att bo i en äldre fastighet?
En av de stora fördelarna med nyproduktion är att allt är nytt och oanvänt. Lägenheten är välplanerad och ljus med stora fönsterpartier.

Vad tycker du om området du bor i? Norra Djurgårdsstaden är ju en rätt ny stadsdel och hur tycker du att man har löst att den blir en levande del av staden som man gärna vill vara i (och inte bara sova)?
Stadsdelen är optimal för barnfamiljer. Man har nära till city och till naturen och allt som Norra Djurgården erbjuder. Man får det bästa av två världar. Det finns stora planer för området, så det är absolut upcoming.

Har du några tips till folk som vill köpa nytt?
Köp, köp! Det är en häftig känsla att flytta in i en bostad som är helt ny med möjligheten att kunna påverka inredningen.

Din favoritplats i lägenheten?
Kök och vardagsrum. Jag gillar den öppna planlösningen som är härligt social till både vardags och fest. Rummen har utsikt mot balkongen och gården som blir som en förlängd oas av balkongen.

Jenny, 1000 tack för att du tog dig tiden att prata med oss och det goda kaffet (Zoégas Intenzo, den gula mörkrostade sorten).

FLER INLÄGG